Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Skelet rat

Titel:
Rat Mini Skelet Halloween Decoratie 28cm

ARTIKEL:
46908
Productomschrijving: 

Op zoek naar een unieke decoratie voor je Halloween of griezelige themafeest? Ontmoet ons Rat Mini Skelet in plastic, met een lengte van 28 cm! Dit gedetailleerde en realistische miniatuur-skelet van een rat is de perfecte keuze om een extra dosis griezeligheid aan je decor toe te voegen.

Of je nu van plan bent om je huis om te toveren tot een spookhuis, een macabere tafeldecoratie wilt maken of gewoon op zoek bent naar een fascinerende educatieve tool, dit Rat Mini Skelet past perfect bij jouw behoeften. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van dit opmerkelijke product:

  1. Halloween Decoratie: Gebruik het Rat Mini Skelet als een onverwacht en griezelig element in je Halloween decor. Leg het op je eettafel, in een kom met nepbloed, of hang het op voor een extra dosis horror.

  2. Themafeest: Als je een griezelig of Halloween-themafeest organiseert, kan dit skelet een interessante en gespreksaantrekkende decoratie zijn die je gasten zal verbazen.

  3. Educatief Gebruik: Voor leraren en educatieve doeleinden kan dit skelet worden gebruikt om biologielessen te illustreren of om kinderen te leren over de anatomie van knaagdieren.

  4. Kunstproject: Creatieve geesten kunnen dit skelet gebruiken als basis voor kunstprojecten of mixed-media creaties om een vleugje duistere artistieke inspiratie toe te voegen.

  5. Fotografie: Fotografen kunnen het Rat Mini Skelet gebruiken als een intrigerend rekwisiet in thematische fotoshoots of om unieke en onvergetelijke beelden te creëren.

Dit 28 cm grote Rat Mini Skelet is gedetailleerd en levensecht, gemaakt van duurzaam plastic. Het is veelzijdig inzetbaar en kan op tal van manieren worden gebruikt om een griezelige en fascinerende sfeer te creëren. Bestel het vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop met deze opvallende decoratie!

€ 17,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: