Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem met donkerrode duivelshoorns 21 cm

Titel:
Diadeem met donkerrode Duivelshoorns 21 cm

ARTIKEL:
38832
Productomschrijving: 

Breng je duivelse uitstraling naar een hoger niveau met onze Diadeem met Zijwaarts Geplaatste Duivelshoorns van maar liefst 21 cm! Deze indrukwekkende diadeem is speciaal ontworpen voor diegenen die een nog angstaanjagender en meeslepender duivelskarakter willen creëren voor Halloween, themafeesten en meer.

De Diadeem met Zijwaarts Geplaatste Duivelshoorns heeft twee opvallende rode hoorns, elk 21 cm lang. Ze staan zijwaarts geplaatst voor een dramatische en opvallende look. Deze duivelshoorns hebben een geribbeld reliëf en zijn donkerrood beschilderd voor een authentieke en angstaanjagende uitstraling.

Met deze diadeem word je gegarandeerd het middelpunt van de aandacht op elk evenement. Of je nu de duivel speelt, een demonische karakterisering wilt creëren, of gewoon indruk wilt maken op je vrienden, deze diadeem is de perfecte keuze. Dankzij het comfortabele ontwerp kun je de hele nacht genieten van je duivelse transformatie.

Bestel vandaag nog onze Diadeem met Zijwaarts Geplaatste Duivelshoorns van 21 cm en maak je klaar om de duivel binnenin je te laten ontwaken. Geef je kostuum een angstaanjagende twist en domineer het feest met je indrukwekkende en verbluffende verschijning!

 

 

 

€ 19,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: