Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vlinderdasje Satijnglans Groen Strikje

Titel:
Vlinderdasje Satijnglans Groen Strikje

ARTIKEL:
14349
Productomschrijving: 

Voeg een frisse en levendige uitstraling toe aan je look met ons Groene Satijnen Vlinderdasje met Glans! Dit prachtige strikje, vervaardigd uit zijdezachte groene satijnachtige stof, is de ideale keuze om je outfit te laten opvallen op verschillende gelegenheden.

Met zijn verstelbare maat en afmetingen van 12 op 6,5 cm, past dit vlinderdasje comfortabel bij elke nekmaat en biedt het een veelzijdige optie om je stijl te versterken. Hier zijn enkele suggesties voor het gebruik van dit opvallende accessoire:

  1. Garden Party: Voeg een natuurlijke touch toe aan je outfit voor een tuinfeest of een buitenbruiloft door dit groene vlinderdasje te dragen. Het complimenteert perfect de omgeving en geeft je een frisse en levendige uitstraling.

  2. St. Patrick's Day Celebration: Ga helemaal in stijl tijdens St. Patrick's Day vieringen door dit groene vlinderdasje te dragen. Het is de perfecte manier om je Ierse trots te tonen en je outfit een feestelijke flair te geven.

  3. Circus Outfit: Voeg een speelse en kleurrijke touch toe aan je circusoutfit door dit groene vlinderdasje te dragen. Het zal zeker de aandacht trekken en je look compleet maken met een levendige uitstraling.

Wat je ook kiest, ons Groene Satijnen Vlinderdasje met Glans is een veelzijdig accessoire dat je look naar een hoger niveau tilt en je laat stralen op elke gelegenheid!

 

 

 

 

 

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: