Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gezichtsloos Masker Zwarte Kap met licht

Titel:
Gezichtsloos Masker Zwarte Kap met licht

ARTIKEL:
07807
Productomschrijving: 

Betreed de schaduwrijke wereld van het bovennatuurlijke met ons Gezichtsloos Masker met Licht. Deze duistere zwarte kap heeft een unieke eigenschap: het verbergt niet alleen je gezicht volledig, maar onthult ook twee gloeiende witte ogen, die zorgen voor een onvergetelijke en sinistere uitstraling. Of je nu een spook in het zwart, De Dood, of een kwaadaardige geest wilt belichamen, dit masker is de perfecte keuze.

Waarom kiezen voor ons Gezichtsloos Masker met Licht?

  1. Mysterieuze Uitstraling: Dit masker straalt mysterie en duisternis uit, waardoor je in een oogwenk verandert in een angstaanjagende entiteit. De lichtgevende ogen voegen een extra dosis onheilspellendheid toe aan je verschijning.

  2. Eenvoudige Bediening: Het meegeleverde oogmaskertje met batterijen zorgt voor de witte gloed in de ogen. De kap zorgt ervoor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar jij kunt nog steeds vrij zien naar buiten.

  3. Universele Toepassing: Ideaal voor Halloween-feesten, toneelvoorstellingen, cosplay-evenementen, of zelfs griezelige fotoshoots. Dit masker past perfect bij verschillende enge personages.

Dit Gezichtsloos Masker met Licht biedt je de kans om een angstaanjagende sfeer te creëren en jezelf te verbergen in het donkerste van de duisternis. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een spookachtige transformatie die je publiek sprakeloos zal achterlaten!

 

 

€ 14,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: