Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Uil zwart

Titel:
Uil Zwart Decoratie Halloween

ARTIKEL:
29189
Productomschrijving: 

Op zoek naar een mysterieuze en elegante Halloween decoratie? Ontmoet onze Uil met zwarte veren Decoratie Halloween! Deze intrigerende decoratieve uil zal een vleugje magie en duisternis toevoegen aan je Halloween-feest of decoratie.

Met zijn prachtige zwarte verenkleed en intense uitstraling brengt deze decoratieve uil een gevoel van mysterie en betovering naar elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Of je nu van plan bent om je huis om te toveren tot een spookachtige omgeving, een enge sfeer wilt creëren in je tuin, of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle Halloween decoratie, deze Uil met zwarte veren is de perfecte keuze.

Deze decoratieve uil is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft oog voor detail, waardoor hij er realistisch uitziet. Plaats hem op een tafel, in een vensterbank, of op een mantel om een onmiddellijke blikvanger te creëren.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje mysterie en magie toe aan je Halloween-decoratie. Deze Uil met zwarte veren zal je gasten betoveren en een onvergetelijke indruk achterlaten tijdens je Halloween-feest!

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: