Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Grote Duivelshoorns Harde Plastiek

Titel:
Grote Duivelshoorns Harde Plastiek

ARTIKEL:
17251
Productomschrijving: 

Indrukwekkende Gepatineerde Zwarte Rode Duivelshoorns: Voor een Betoverende Duivelse Look!

Ontketen je innerlijke demon met onze Grote Duivelshoorns in harde plastiek, prachtig geschilderd in een doorleefd gepatineerd zwart-rood voor een extra angstaanjagend effect. Met een indrukwekkende hoogte van ongeveer 20 cm en een opvallende reliëfstructuur, zijn deze hoorns perfect om je Duivel Kostuum of Halloween Demon Outfit naar een hoger niveau te tillen.

Deze Duivelshoorns worden geleverd met een stevige rekker voor eenvoudige bevestiging en comfortabel dragen. Hun unieke vorm en gedetailleerde textuur geven je een angstaanjagend en overweldigend voorkomen, terwijl de gepatineerde afwerking een doorleefd en realistisch effect creëert.

Of je nu van plan bent om te schitteren tijdens Halloween, een kostuumfeest of een thematisch evenement, deze Grote Duivelshoorns zijn de perfecte aanvulling op je outfit. Verander in een oogwenk in een demonische verschijning die iedereen zal laten sidderen.

Wacht niet langer! Voeg deze indrukwekkende Gepatineerde Zwarte Rode Duivelshoorns toe aan je accessoirecollectie en omarm je duivelse alter ego met stijl. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te heersen over de duistere kant van de nacht!

 

 

€ 12,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: