Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nepbloed 500ml Halloween

Titel:
Nepbloed 500 ml Halloween

ARTIKEL:
41128
Productomschrijving: 

Op zoek naar een meesterlijke finishing touch voor je Halloween-scènes of Hollywood-misdaadtaferelen? Zoek niet verder! Ontdek onze Kunstbloed Lopend, speciaal ontworpen voor gebruik op textiel en op de huid (niet voor inwendig gebruik). Met een handige 500 ml verpakking ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten.

Waarom Kunstbloed Lopend?

  • Realistisch effect: Creëer bloederige taferelen die er levensecht uitzien.
  • Veilig voor de huid: Ons kunstbloed is huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen.
  • Textielvriendelijk: Hoewel het ontworpen is om op textiel te worden gebruikt, houd er rekening mee dat het mogelijk sporen kan achterlaten op sommige stoffen en meubels. We raden aan om vooraf een test te doen op een discreet stukje stof.
  • Perfect voor Halloween: Breng je Halloween-decoraties tot leven met het meest overtuigende kunstbloed op de markt.
  • Hollywood-waardig: Maak indruk met filmwaardige misdaadscènes en special effects.

Geef je verbeelding de vrije loop met Kunstbloed Lopend - de ultieme keuze voor het creëren van bloederige, angstaanjagende scènes die je gasten niet snel zullen vergeten. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Let op: Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Houd het buiten het bereik van kinderen en vermijd contact met de ogen. In geval van irritatie, stop het gebruik en raadpleeg een arts.

€ 17,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: