Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Halsketting Kant Rode Steen

Titel:
Halsketting Choker Kant Rode Steen

ARTIKEL:
25728
Productomschrijving: 

Geef je look een onweerstaanbare allure met onze betoverende Kanten Choker Halsketting in zwarte kant, aangevuld met een verleidelijke rode steen en een elegant rood lint. Dit accessoire is de perfecte finishing touch voor je Dracula Look, Victoriaanse Outfit of elke gelegenheid waarbij je een vleugje mysterie en romantiek wilt toevoegen.

De Kanten Choker Halsketting in zwarte kant met rode steen en rood lint is een weerspiegeling van tijdloze elegantie en duistere charme. Het kant voegt een delicate en intrigerende textuur toe, terwijl de rode steen en het rode lint een vleugje passie en drama in je look brengen.

Of je nu de mystiek van Dracula wilt omarmen, je wilt hullen in Victoriaanse grandeur, of gewoon je stijl een unieke draai wilt geven, deze choker is de ultieme keuze. Het is een accessoire dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een statement maakt.

Creëer een look die zowel verleidelijk als tijdloos is met onze Kanten Choker Halsketting. Bestel nu en maak je klaar om bewonderende blikken te ontvangen terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van donkere romantiek en sophisticated allure.

 

 

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: