Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoge Hoed Dames Victoriaans Skull

Titel:
Hoge Hoed Dames Victoriaans Skull

ARTIKEL:
34647
Productomschrijving: 

Maak een statement met onze prachtige Hoge Hoed voor dames in een verfijnde victoriaanse stijl. Deze elegante hoed is voorzien van delicate kanten details en een betoverende afbeelding van een vrouwelijke Skull aan de voorkant, terwijl de achterkant versierd is met een sierlijke voille.

Onze Hoge Hoed is speciaal ontworpen om jouw outfit een vleugje mysterie en allure te geven. Het combinatie van het klassieke victoriaanse ontwerp en de gedurfde afbeelding van de vrouwelijke Skull creëert een unieke en intrigerende look. De kanten details voegen een vleugje romantiek en elegantie toe, terwijl de voille aan de achterkant zorgt voor een speels en verfijnd element.

Of je nu een kostuumfeest bijwoont, een victoriaans geïnspireerd evenement bezoekt of gewoon je persoonlijke stijl wilt accentueren, deze Hoge Hoed is de perfecte keuze. Het is geschikt voor dames en biedt een comfortabele pasvorm dankzij de verstelbare band aan de binnenkant.

Bestel vandaag nog onze Hoge Hoed voor dames in victoriaanse stijl met kant, vrouwelijke Skull en voille en voeg een vleugje mysterie en elegantie toe aan jouw look. Laat je persoonlijkheid stralen en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

€ 14,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: