Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dia de los Muertos Shirt Halloween

Titel:
Dia de los Muertos T-Shirt Halloween

ARTIKEL:
07398
Productomschrijving: 

Breng een eerbetoon aan de prachtige traditie van Dia de los Muertos met ons Dia de los Muertos T-shirt. Dit zwarte shirt met witte opdruk is versierd met een opvallende witte schedel, gedetailleerd met de typische Dia de los Muertos tekeningen. Deze opvallende print brengt de rijke cultuur en de levendige viering van deze Mexicaanse traditie tot leven.

Waarom zou je ons Dia de los Muertos T-shirt kiezen?

  1. Culturele Viering: Draag je liefde voor de Mexicaanse cultuur en de viering van Dia de los Muertos met trots op je borst.

  2. Stijlvol Ontwerp: De witte schedel en de gedetailleerde tekeningen zorgen voor een stijlvol en opvallend ontwerp dat de aandacht trekt.

  3. Comfortabel en Draagbaar: Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een pasvorm voor S/M, zodat je comfortabel kunt genieten van elke gelegenheid.

Eer een eeuwenoude traditie en voeg een vleugje Mexicaanse cultuur toe aan je garderobe met ons Dia de los Muertos T-shirt. Of je nu deelneemt aan de vieringen van Dia de los Muertos, je liefde voor de cultuur wilt uiten, of gewoon een uniek en stijlvol shirt wilt dragen, dit T-shirt is perfect voor elke gelegenheid.

Bestel vandaag nog en draag je culturele trots met dit prachtige Dia de los Muertos T-shirt!

€ 10,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: