Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Heksenneus Latex

Titel:
Valse Heksenneus Latex

ARTIKEL:
4133N
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een angstaanjagende heks met onze latex heksenneus, het perfecte accessoire om je heksenlook naar een hoger niveau te tillen. Deze realistische neus voegt een extra dosis magie toe aan je kostuum en brengt de duistere kant van Halloween tot leven.

Onze latex heksenneus wordt geleverd met vloeibare latex om de randen naadloos te bewerken voor een overtuigende en natuurlijke look. We raden echter ten zeerste aan om de neus stevig te bevestigen met theaterlijm (niet inbegrepen, maar verkrijgbaar bij ons). Hierdoor blijft de neus op zijn plaats en zorgt het voor een duurzame en realistische heksenlook.

Ideaal voor:

  1. Halloween: Maak je heksenoutfit compleet en jaag iedereen de stuipen op het lijf.

  2. Theater en toneel: Voeg authenticiteit toe aan je heksenpersonage voor een indrukwekkende optreden.

  3. Cosplay: Verlevendig je favoriete heksenpersonage met een echte heksenneus.

Onze latex heksenneus is gemaakt met oog voor detail en is ontworpen om comfortabel te dragen terwijl hij toch een realistische uitstraling behoudt. Het is een geweldig hulpmiddel om een gedenkwaardige heksenlook te creëren.

Voeg een vleugje toverkracht toe aan je volgende kostuum met onze latex heksenneus. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te betoveren en te verbluffen op Halloween, het toneel of elk ander evenement waar een heksachtige uitstraling gewenst is!

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: