Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Dik 50 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Dik Stollend 50 ml

ARTIKEL:
SU139-05.3
Productomschrijving: 

Laat je Halloween of special effects projecten tot leven komen met ons Helder Vals Bloed Dik (stollend) van 50 ml! Dit royale flesje bevat een prachtig helder kunstbloed dat je creaties voorziet van een authentieke uitstraling. Het dikke bloed zorgt direct voor een stollend effect en hecht stevig op de huid. Het aanbrengen is moeiteloos, gewoon rechtstreeks vanuit het flesje. Als je met precisie wilt werken, kun je gemakkelijk details bijwerken met een penseel of een stoppelspons.

Dit veelzijdige bloed is perfect voor het creëren van realistische, bloederige wonden. Dit Vals Bloed, ook bekend als nepbloed of theaterbloed, is een onmisbare aanvulling voor je Halloween- of special effects toolkit.

En het beste van alles is dat dit bloed gemakkelijk te verwijderen is met water en zeep. Hoewel het in principe uitwasbaar is uit kleding, raden we nog steeds aan voorzichtig te zijn - misschien niet de beste keuze voor je favoriete witte shirt ;-).

Geef je projecten een levensechte uitstraling en voeg een extra dosis realisme toe met ons Helder Vals Bloed Dik van 50 ml. Vergeet niet om je creaties een extra dosis drama te geven met de verschillende toepassingen van dit verbluffende kunstbloed!

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: