Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoektanden Luxe Weerwolf 4 stuks

Titel:
Hoektanden Weerwolf Luxe Scarecrow 4 stuks

ARTIKEL:
27761
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een angstaanjagende weerwolf met onze Scarecrow Weerwolf Hoektanden Set! Deze set bevat vier indrukwekkende hoektanden van topkwaliteit, inclusief twee grotere voor de boventanden en twee kleinere voor de ondertanden. Het is de perfecte accessoire om je weerwolftransformatie naar een nieuw, huiveringwekkend niveau te tillen.

Net als onze Scarecrow Vampier Hoektanden, die de norm zijn voor een realistische vampierlook, bieden deze weerwolf hoektanden dezelfde uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid. Ze worden vaak gebruikt in de wereld van film en televisie vanwege hun geloofwaardige uitstraling.

Deze hoektanden zijn herbruikbaar en gemakkelijk aan te brengen met de bijgevoegde pasta. Of je nu de grotere hoektanden voor je boventanden wilt gebruiken om extra aandacht te trekken of de kleinere voor de ondertanden voor een subtiele weerwolfuitstraling, je hebt alle flexibiliteit om de perfecte look te creëren.

Let op dat het niet aan te raden is om te eten terwijl je deze tanden draagt, aangezien ze bedoeld zijn voor cosmetisch gebruik. Voor gedetailleerde instructies over het aanbrengen van deze hoektanden kun je terecht op YouTube, bij 'HOW TO USE FANGS SCARECROW'.

Bestel vandaag nog onze Scarecrow Weerwolf Hoektanden Set en domineer de nacht met je wolfachtige charme. Met deze indrukwekkende hoektanden zul je iedereen versteld doen staan tijdens Halloween of elk ander verkleedfeest!

€ 55,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: