Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Skelet Rat Halloween Deco 38 cm

Titel:
Skelet Rat Halloween Deco 38 cm

ARTIKEL:
07090
Productomschrijving: 

Laat je Halloween-versiering tot leven komen met onze indrukwekkende Skelet Rat Halloween Deco van maar liefst 38 cm lang! Dit angstaanjagende decoratieve stuk voegt een sinistere en huiveringwekkende touch toe aan je Halloween-omgeving en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van al je gasten.

Waarom onze Skelet Rat Halloween Deco?

  1. Realisme tot in de Details: Onze Skelet Rat is ontworpen met oog voor detail en zorgt voor een levensechte uitstraling. De mogelijkheid om de mond te openen en sluiten, en het buigbare lijf en staart voegen extra realisme toe aan deze griezelige decoratie.

  2. Duurzame Kwaliteit: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is onze Skelet Rat ontworpen om jaar na jaar mee te gaan. De stevige constructie zorgt ervoor dat deze decoratie bestand is tegen de tand des tijds.

  3. Flexibele Positionering: Plaats deze Skelet Rat op je Halloween-tafel, in je tuin, of in een enge hoek van je huis. Dankzij de buigbare staart en lijf kun je de perfecte enge pose creëren.

Of je nu je huis versiert voor een spookachtig feest of je tuin omtovert tot een enge begraafplaats, onze Skelet Rat Halloween Deco voegt een dosis schrikwekkend realisme toe aan je Halloween-ervaring. Bestel vandaag nog en maak je klaar om je gasten te verbazen met deze huiveringwekkende decoratie!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: