Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tijdelijke Neptattoo Bezeten Man Halloween

Titel:
Tijdelijke Neptattoo Bezeten Man Halloween

ARTIKEL:
24712
Productomschrijving: 

Laat je innerlijke demonen los met onze Tijdelijke Neptattoo Bezeten Man. Deze angstaanjagende neptattoo is ontworpen om je lichaam te transformeren in een angstaanjagende bezeten entiteit, compleet met huiveringwekkende motieven. Het aanbrengen is eenvoudig met water, en verwijderen is net zo moeiteloos met behulp van babyolie of alcohol.

Waarom zou je onze Tijdelijke Neptattoo Bezeten Man kiezen?

  1. Angstaanjagende Bezetenheid: Betreed de duistere wereld van bezetenheid en laat je lichaam spreken met huiveringwekkende motieven zoals "Help Me", een groot kruis en verschillende schrammen en littekens.

  2. Veelzijdig voor Creëren: Deze tattoo biedt veelzijdigheid voor creatieve expressie. Je kunt jezelf in een enge Bezeten Man omtoveren en je eigen unieke verhaal vertellen.

  3. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen: Met de duidelijke instructies is het aanbrengen van de tattoo een fluitje van een cent. En wanneer je klaar bent om je demonische look los te laten, is verwijderen net zo gemakkelijk zonder dat er resten achterblijven.

Betreed de wereld van horror en laat je innerlijke nachtmerries tot leven komen met onze Tijdelijke Neptattoo Bezeten Man. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een angstaanjagend kostuum wilt dragen of gewoon je vrienden wilt laten sidderen, deze tattoo biedt de perfecte gelegenheid.

Bestel vandaag nog en laat de duisternis binnenin je vrij!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: