Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Masker Horror Konijn Halloween

Titel:
Latex Masker Horror Konijn Halloween

ARTIKEL:
36404
Productomschrijving: 

Maak je klaar om je Halloween te transformeren in een nachtmerrie met ons angstaanjagende Horror Latex Masker Konijn. Dit witte latex konijnenmasker is doordrenkt met duistere charme en is ontworpen om rillingen over je rug te sturen. De kwade blik in de ogen en de scherpe tanden maken dit masker perfect voor wie op zoek is naar een angstaanjagende twist tijdens Halloween.

Dit enge konijnenmasker heeft zelfs snorharen voor extra realisme. Of je nu kiest voor de rol van de Kwade Haas, de Horror Konijn, of de Wanhopige Paashaas, dit masker is jouw toegangspoort tot een wereld van gruwelijke vermommingen.

Ons Horror Latex Masker Konijn Halloween is de perfecte keuze voor degenen die de duistere kant van Halloween willen omarmen. Of je nu van plan bent om te schitteren op een kostuumfeest of gewoon trick-or-treaters de stuipen op het lijf wilt jagen, dit masker is jouw sleutel tot een onvergetelijke Halloween-ervaring.

Wacht niet langer! Grijp dit angstaanjagende konijnenmasker en maak je klaar om te schitteren in de duistere schaduwen van Halloween. Bestel nu en breng je meest sinistere nachtmerries tot leven.

€ 25,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: