Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Choker Markiezin Halsketting Camee

Titel:
Choker Markiezin Halsketting Camee

ARTIKEL:
17379
Productomschrijving: 

Breng een vleugje aristocratische elegantie en klassieke schoonheid aan je outfit met onze Choker Markiezin Halsketting. Deze choker is een prachtige combinatie van verfijning en stijl, met een dubbele rij witte parels die je hals omhelst. Aan de voorzijde pronkt een camee met de afbeelding van een barokke edelvrouw in sierlijk wit.

Of je nu in de huid van een markiezin, gravin, Marie Antoinette of een ander personage wilt stappen, deze choker voegt een vleugje historische pracht en praal toe aan je look. De camee is een tijdloos symbool van schoonheid en elegantie en trekt de aandacht naar je hals.

Deze choker is ideaal voor kostuumgelegenheden, themafeesten, renaissance-evenementen of gewoon om je dagelijkse stijl te verheffen. Het is een veelzijdig sieraad dat je look een vleugje klassieke charme geeft.

Haal vandaag nog de Choker Markiezin Halsketting in huis en ontdek hoe deze choker je outfit een vorstelijke uitstraling geeft. Wees er snel bij, want dit sieraad is een must-have voor liefhebbers van historische verfijning en stijl.

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: