Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Glittersteentjes voor Gezicht Clown

Titel:
Glittersteentjes voor gezicht Clown

ARTIKEL:
15811
Productomschrijving: 

Verander in een betoverende en elegante clown met onze Glittersteentjes voor Gezicht Clown. Deze schitterende glittersteentjes creëren een prachtig patroon rond de ogen, met kleine dieprode steentjes die meteen een vleugje elegantie aan je clownlook toevoegen. Het resultaat is een clown die zowel een vleugje mysterie als elegantie uitstraalt. Deze glittersteentjes zijn niet alleen perfect voor een enge, maar toch elegante clown outfit, maar passen ook naadloos bij een freaky clown look.

Waarom zou je onze Glittersteentjes voor Gezicht Clown kiezen?

  1. Betoverende Clownstijl: Transformeer jezelf in een betoverende clown met deze glittersteentjes, die zowel een geheimzinnige als elegante uitstraling creëren.

  2. Veelzijdig voor Creatieve Looks: Deze glittersteentjes bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie. Je kunt je eigen unieke clownlook creëren en je persoonlijkheid op een speelse manier tot uiting brengen.

  3. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen: Het aanbrengen van de glittersteentjes is moeiteloos, en verwijderen gaat zonder gedoe, zonder dat er resten achterblijven.

Betreed de wereld van het circus met onze Glittersteentjes voor Gezicht Clown. Of je nu naar een Halloween themafeest gaat, een Circusoptreden hebt of gewoon een leuke en vermakelijke look wilt creëren, deze glittersteentjes voegen een vleugje magie toe aan je clownpersona.

Bestel vandaag nog en laat je innerlijke clown schitteren!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: