Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoorns Koper Domina

Titel:
Hoorns Koper Domina Fantasy

ARTIKEL:
38811
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van fantasie en verbeelding met onze prachtig uitgewerkte koperkleurige hoorns op een diadeem. Deze opvallende diadeem is niet alleen een accessoire; het is een statement van stijl en persoonlijkheid. Geschikt voor zowel nobele woudbewoners als mysterieuze personages uit de Fantasy Wereld, ongeacht hun intenties.

Onze diadeem is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De brede diadeem zelf is versierd met lichte metalen koperkleurige vormen, waaronder bloempjes, vlinders en studs, afgewisseld met prachtige, fijne diamantjes van glas. Deze delicate details voegen een vleugje magie en verfijning toe aan het geheel.

Aan beide zijden van de diadeem pronken twee enorme draaiende hoorns in een goudkleurig reliëf. Deze hoorns zijn het hoogtepunt van het ontwerp en voegen een episch element toe aan je look. Of je nu kiest voor een goedhartig woudwezen of een duistere, mysterieuze kracht, deze hoorns brengen je personage tot leven.

Onze koperkleurige hoorns op diadeem zijn ideaal voor:

  1. Cosplay en Fantasy Evenementen: Maak indruk op je mede-fans met een unieke en gedetailleerde look.

  2. Theater en toneel: Voeg diepte en karakter toe aan je rol met dit opvallende accessoire.

  3. Fotografie: Creëer adembenemende beelden met een vleugje fantasie.

Laat je fantasie de vrije loop en transformeer jezelf in een memorabel personage met deze prachtig uitgewerkte diadeem. Bestel vandaag nog om jezelf onder te dompelen in de magische wereld van de Fantasy!

€ 35,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: