Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Roze Turqoise Vlinder

Titel:
Vleugels Roze Turqoise Vlinder

ARTIKEL:
8104J
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige vlindervleugels in roze en turquoise blauw aanbieden! Onze vleugels zijn niet alleen een geweldige toevoeging aan je outfit, maar ook perfect om jezelf te transformeren tot een stralende vlinder tijdens festivals, feestjes en andere speciale gelegenheden.

Onze vlindervleugels zijn met zorg ontworpen en afgewerkt met schitterende details. De combinatie van roze glitter en turquoise diamantjes zorgt voor een betoverende uitstraling. Deze glinsterende accenten vangen het licht op en laten je vleugels schitteren als nooit tevoren.

Met afmetingen van 88 cm hoog op 74 cm breed bieden deze vleugels een indrukwekkend formaat. Ze trekken zeker de aandacht en maken je vlinder- of elfenlook helemaal compleet. Of je nu volwassen bent of een kind, deze vleugels passen bij elke leeftijd en laten iedereen stralen als een prachtige vlinder.

Onze vlindervleugels in roze en turquoise blauw zijn niet alleen perfect voor festivals en feestjes, maar ook voor fotoshoots, cosplay-evenementen en andere creatieve activiteiten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en langdurig zijn. De vleugels zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen, waardoor je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Dus als je op zoek bent naar een uniek accessoire om jezelf als een betoverende vlinder uit te beelden, kies dan voor onze prachtige vlindervleugels in roze en turquoise blauw. De combinatie van glitter en diamantjes maakt ze echt speciaal. Bestel vandaag nog en laat je innerlijke schoonheid schitteren als nooit tevoren!

€ 21,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: