Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Konijnentanden Wit Plastic

Titel:
Konijnen Tanden Wit Plastic

ARTIKEL:
42980
Productomschrijving: 

Laat je glimlach opvallen met onze witte grote Konijnentanden! Deze twee opvallende voortanden, gemaakt van stevig wit plastic, zorgen ervoor dat je er direct uitziet als een schattig konijn. Ze zijn ontworpen met een rand waarmee je ze gemakkelijk onder je lip kunt schuiven, wat zorgt voor een grappige en onvergetelijke transformatie.

Of je nu op zoek bent naar een leuke practical joke om je vrienden of collega's voor de gek te houden, of als je je Bunny Outfit tot in de puntjes wilt perfectioneren, deze grote Konijnentanden zijn de perfecte keuze. Ze voegen een vleugje humor en speelsheid toe aan elke gelegenheid.

Deze tanden zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook herbruikbaar, zodat je ze keer op keer kunt dragen en je innerlijke konijn kunt omarmen. Of je nu een verkleedfeestje bijwoont of gewoon wat lachen wilt verspreiden, deze tanden brengen gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht.

Bestel vandaag nog onze witte grote Konijnentanden en maak je klaar om de hoofdattractie te worden, of gewoon om een beetje vrolijkheid toe te voegen aan je dag. Deze tanden maken van elke gelegenheid een feestelijke gebeurtenis!"

€ 1,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: