Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Helm Astronaut Plastiek

Titel:
Helm Astronaut Plastic

ARTIKEL:
51182
Productomschrijving: 

Ga op avontuur in de ruimte met onze lichte en comfortabele astronautenhelm voor volwassenen. Deze witte plastic helm is perfect voor iedereen die zijn innerlijke astronaut wil ontdekken en een buitenaardse ervaring wil beleven.

Onze astronautenhelm is gemaakt van hoogwaardig plastic en is ontworpen met het oog op draagcomfort. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt bewegen en genieten van je ruimteavontuur zonder belemmeringen.

Of je nu een ruimtefeest, een kostuumfeest of een ander evenement bijwoont, deze astronautenhelm is de ideale aanvulling op je outfit. Het strakke witte ontwerp geeft een futuristische uitstraling, terwijl de helm je beschermt en je het gevoel geeft een echte astronaut te zijn.

Deze helm is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar biedt ook bescherming en veiligheid tijdens je ruimtemissie. De witte kleur symboliseert zuiverheid en innovatie, terwijl het lichte materiaal ervoor zorgt dat je zonder enige belasting kunt genieten van je ruimteavontuur.

Bestel vandaag nog onze witte plastic astronautenhelm voor volwassenen en stap in de wereld van de ruimteverkenning. Laat je innerlijke astronaut los en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door het universum.

€ 13,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: