Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sprookjeskoningin

Titel:
Sprookjes Koningin Kleed Luxe Fluweel

ARTIKEL:
99.006.015
Productomschrijving: 

Stap binnen in het rijk van sprookjesachtige elegantie met dit Luxe Fluwelen Sprookjes Koningin Kostuum uit onze verhuur! Dit majestueuze ensemble omhult je in weelde en allure, waardoor je de koningin van elk feest of evenement wordt.

Het kostuum bestaat uit een prachtig lang blauw fluwelen kleed dat je figuur flatteert en een gevoel van koninklijke grandeur uitstraalt. Omhul jezelf in luxe met de prachtige lange rode fluwelen mantel, afgezet met imitatie hermelijn bont, voor een vleugje vorstelijke verfijning die je onderscheidt van de menigte.

En wat is een koningin zonder haar kroon? Ons kostuum wordt geleverd met een prachtige goudkleurige metalen kroon, waardoor je de ultieme heerseres wordt over je koninkrijk van feestvreugde.

Dit kostuum is ontworpen met een wijdere pasvorm, waardoor het geschikt is voor meerdere maten (S-L), zodat elke vrouw zich kan hullen in de pracht van de sprookjeswereld.

Of je nu een kostuumfeest, een thematisch sprookjesbal of een theatervoorstelling bijwoont, dit kostuum zal de aandacht trekken en bewondering oogsten waar je ook gaat.

Dus dompel jezelf onder in de magie van het sprookje en laat je innerlijke koningin stralen met ons Luxe Fluwelen Sprookjes Koningin Kostuum. Huur het vandaag nog en bereid je voor op een avond vol betovering en elegantie!

Price: 
€ 40,00