Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Sint Bernard Hond

Titel:
Mascotte Sint Bernard Hond Kostuum

ARTIKEL:
99.028.008
Productomschrijving: 

Maak je evenement extra speciaal met de schattige Mascotte Sint Bernhard Hond in pluche uit onze verhuur! Dit unieke Sint Bernard Kostuum voegt een speels en hartverwarmend element toe aan elke gelegenheid en is perfect voor het verspreiden van vreugde en glimlachen.

Het kostuum bestaat uit een pluche lijf in lichtbruin en wit, compleet met handen en een Sint Bernard masker, waardoor je moeiteloos transformeert in deze geliefde hondenkarakter. De kenmerkende tonnetje in pluche met een rood kruis hangt aan dit kostuum, waardoor het geheel extra herkenbaar en charmant wordt.

Dit Sint Bernhard Kostuum huren kan in maat onesize (M/L), waardoor het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes en zorgt voor een knuffelachtige uitstraling. Of je nu een bedrijfsevenement, een kinderfeestje of een andere feestelijke gelegenheid organiseert, deze mascotte voegt gegarandeerd een dosis plezier en vriendelijkheid toe.

Huur vandaag nog ons Sint Bernhard Kostuum en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring waarin jong en oud kunnen genieten van de charme van deze schattige pluche mascotte!

Price: 
€ 35,00