Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sneeuwmanpak

Titel:
Sneeuwmanpak met wortelneus

ARTIKEL:
99.028.010
Productomschrijving: 

Voeg een dosis vrolijkheid toe aan je winterse evenement met het Sneeuwmanpak met wortelneus uit onze verhuur! Dit charmante kostuum is perfect voor het verspreiden van winterse vreugde en brengt de magie van een klassieke sneeuwpop naar jouw feest.

Het Sneeuwmanpak bestaat uit een knus wit pluche lijf, compleet met een wit pluche sneeuwmanhoofd dat is voorzien van de kenmerkende wortelneus, hoed en een vrolijke glimlach. Daarnaast zijn handen, voeten en een sjaal inbegrepen, waardoor je de authentieke sneeuwmanlook krijgt die perfect is voor allerlei winterse gelegenheden.

Dit Sneeuwmanpak huren kan in maat onesize (M/L) en past comfortabel bij verschillende lichaamstypes, zodat iedereen kan genieten van de feestelijke sfeer. Of je nu een kerstfeest, winterfestival of ander evenement organiseert, dit kostuum voegt gegarandeerd een speelse en gezellige touch toe.

Huur vandaag nog ons Sneeuwmanpak met wortelneus en breng de betovering van de winter naar jouw evenement. Maak van je feest een winterwonderland en laat de sneeuwpret beginnen!

Price: 
€ 35,00