Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem met twee kerstbomen

Titel:
Diadeem met twee kerstbomen metalic groen

ARTIKEL:
B13422
Productomschrijving: 

Voeg een vrolijke en feestelijke sfeer toe aan je kerstviering met onze Diadeem Kerst met twee Kerstbomen in groene metallic kleur! Deze unieke diadeem is voorzien van twee groene kerstboompjes op kleine springveren, waardoor ze zachtjes heen en weer wiebelen. Het is de perfecte accessoire voor elke Kerst Fotobooth. Hier zijn enkele redenen waarom deze diadeem een geweldige keuze is:

  • Feestelijke Stijl: Onze Diadeem Kerst met twee Kerstbomen in groene metallic kleur voegt een feestelijke en speelse uitstraling toe aan je kerstlook. De metallic groene kleur straalt de kerstsfeer uit en de wiebelende kerstboompjes voegen een speels element toe.

  • Unieke Fotomomenten: Of je nu een privéfeest viert of een Kerst Fotobooth organiseert, deze diadeem zorgt voor unieke en lachwekkende fotomomenten. De wiebelende kerstbomen zullen een glimlach op ieders gezicht toveren.

  • Licht en Comfortabel: Ondanks de vrolijke uitstraling is deze diadeem licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Het is ontworpen voor langdurig plezier tijdens kerstvieringen.

Maak je kerstviering onvergetelijk en leuk met onze Diadeem Kerst met wiebelende Kerstbomen in groene metallic kleur. Bestel vandaag nog en creëer vrolijke herinneringen tijdens de feestdagen!

 

 

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: