Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstmuts Extra Extra Lang 150 cm

Titel:
Kerstmuts Extra Extra Lang 150 cm

ARTIKEL:
1506E
Productomschrijving: 

Laat de Kerstsfeer tot nieuwe hoogten stijgen met onze Kerstmuts Extra Extra Lang van 150 cm! Deze grappige rode kerstmuts is een indrukwekkende 150 centimeter lang, met een dikke witte pompon aan de onderkant en een pluchen witte boord aan het hoofd. Of je nu een Kerst Fotobooth bemant of een Winterfeest viert, hier zijn enkele redenen waarom deze muts een must-have is:

  • Indrukwekkende Lengte: Met zijn 150 centimeter lengte steekt deze Kerstmuts letterlijk boven de rest uit en zal hij zeker de aandacht trekken op elk feest of evenement.

  • Grappig en Feestelijk: Deze muts combineert humor en kerstsfeer perfect. De extra lange lengte en de dikke witte pompon voegen een speels element toe aan je outfit.

  • Comfortabel om te Dragen: Ondanks zijn lengte is deze muts comfortabel om te dragen. De pluchen witte boord zorgt voor een zacht en knus gevoel rond je hoofd.

Breng de kerstsfeer naar nieuwe hoogten met onze Kerstmuts Extra Extra Lang van 150 cm. Bestel vandaag nog en maak van elk kerstfeest een onvergetelijk evenement!

€ 9,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: