Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Sneeuwman

Titel:
Mascotte Sneeuwman witte pluche

ARTIKEL:
34480200
Productomschrijving: 

Betover je evenement met onze prachtig uitgewerkte Sneeuwman Mascotte! Deze vrolijke mascotte, gemaakt van zachte witte pluche, voegt een extra dosis magie toe aan elke gelegenheid. Met zijn gedetailleerde driedimensionale hoofd, lijf, handen en voeten brengt deze sneeuwman je feest tot leven.

Inclusief bij deze Sneeuwman Mascotte is een stijlvolle sjaal die het geheel compleet maakt en een extra vleugje winterse charme toevoegt. Perfect voor kerstvieringen, winterse evenementen, of als opvallende verschijning tijdens parades en feestelijke optochten.

Dit Sneeuwmanpak is onesize en past comfortabel op verschillende lichaamstypes, zodat iedereen kan genieten van het plezier van het dragen van deze schattige mascotte. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt de Sneeuwman Mascotte niet alleen voor een feestelijke sfeer, maar biedt ook comfort en duurzaamheid.

Breng de vreugde van een sneeuwpop naar je evenement en bestel vandaag nog onze Sneeuwman Mascotte. Laat je gasten glimlachen en maak onvergetelijke herinneringen met deze charmante toevoeging aan je feest. Bestel nu en maak van je evenement een winterwonderland!

 

 

€ 199,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: