Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Muts Kerstelf met belletjes

Titel:
Muts Kerstelf met belletjes Rood Groen

ARTIKEL:
K77637
Productomschrijving: 

Voeg wat vrolijke kerstmagie toe aan je outfit met onze unieke Kerstelf Muts! Gemaakt van zacht rood en groen vilt, deze Elfenmuts is ontworpen om je feestelijke look naar een hoger niveau te tillen. Met zijn grote krul, opvallende kleuren en speelse belletjes is deze muts een absolute eyecatcher tijdens de feestdagen.

De Kerstelf Muts is verdeeld in twee opvallende helften: een groene punt met een rode boord aan de ene kant, en een rode punt met een groene boord aan de andere kant. Deze dynamische kleurencombinatie voegt een vleugje humor toe aan je kerstoutfit, terwijl de grote krul een extra dosis speelsheid biedt.

Wat deze muts echt bijzonder maakt, is dat hij vol hangt met kleine belletjes die bij elke beweging zachtjes rinkelen. Een subtiele, feestelijke touch die zeker de aandacht zal trekken en een glimlach op de gezichten van anderen zal toveren.

Kies voor de Kerstelf Muts en maak een statement tijdens kerstfeestjes, optochten of andere feestelijke gelegenheden. Bestel vandaag nog en laat de belletjes van vreugde rinkelen terwijl je de feestdagen in stijl viert!

€ 3,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: