Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Rendier Latex

Titel:
Masker Rendier Latex

ARTIKEL:
61865
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een majestueus hert of rendier met ons Latexmasker, een prachtig vervaardigd masker van latex met een realistisch gewei en een lichte vacht. De oren zijn bewerkt met korte pels, wat zorgt voor een nog realistischer resultaat. Dit masker is ideaal voor elke Kerst Fotobooth en zal zeker de aandacht trekken op elk feestelijk evenement. Hier zijn enkele redenen waarom dit masker een geweldige keuze is:

  • Realistische Uitstraling: Ons Latexmasker van hert of rendier biedt een realistische en indrukwekkende uitstraling. Het gewei, de lichte vacht en de pels in de oren creëren een opvallend authentiek effect.

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Dit masker is met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van duurzaam latex, wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en langdurig gebruik.

  • Veelzijdigheid: Of je nu een kerstfeest bijwoont, een kerstmarkt bezoekt of een Kerst Fotobooth bemant, dit masker is veelzijdig inzetbaar en voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Dompel jezelf onder in de kerstsfeer met ons Latexmasker van hert of rendier en maak van elk evenement een onvergetelijke ervaring. Bestel vandaag nog en laat je kerstvieringen tot leven komen!

€ 29,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: