Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Handschoenen Kerstman Dieprood met witte Pels

Titel:
Handschoenen Kerstman Dieprood met witte Pels

ARTIKEL:
K75667
Productomschrijving: 

Verrijk je Kerstman Outfit met onze Rode Kerstmanhandschoenen, prachtig afgewerkt met witte pels! Deze handschoenen zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een waardevolle toevoeging aan je kerstkleding. Hier zijn enkele redenen waarom deze handschoenen een essentieel onderdeel zijn van je kerstlook:

  • Luxe en Stijl: Onze Rode Kerstmanhandschoenen zijn een blijk van luxe en stijl. De dieprode kleur, gecombineerd met de typische ribben op de rug van de hand en de dikke witte boord in langharige pluche, creëert een opvallend elegante uitstraling.

  • Verfijnde Details: De handschoenen zijn met oog voor detail vervaardigd. De witte pelsafwerking voegt een vleugje pracht en praal toe, terwijl de ribben op de rug van de hand zorgen voor een authentieke uitstraling.

  • Warmte en Comfort: Naast hun stijlvolle uiterlijk bieden deze handschoenen warmte en comfort tijdens de koude winterdagen. Ze houden je handen heerlijk warm terwijl je in volledige kerststijl geniet van het feestseizoen.

Upgrade je Kerstman Outfit met deze luxueuze Rode Kerstmanhandschoenen. Bestel ze vandaag nog en straal elegantie uit tijdens je kerstvieringen!

 

 

 

€ 7,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: