Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Engel met Gouden Veren

Titel:
Vleugels Engel met gouden veren

ARTIKEL:
80009
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige engelenvleugels met gouden veren aanbieden. Deze betoverende vleugels zullen je kerstfeest of engeloutfit naar een hoger niveau tillen. Met een afmeting van 35 op 60 cm zijn deze vleugels perfect qua proporties en gemakkelijk te dragen.

Onze engelenvleugels zijn met veel oog voor detail vervaardigd en voorzien van gouden veren, die een schitterende gloed geven. Ze voegen een vleugje glamour en elegantie toe aan je feestelijke look. Of je nu een engelkostuum draagt tijdens kerst of gewoon wilt stralen als een engelachtige verschijning, deze vleugels zijn een absolute must-have.

Naast hun prachtige uiterlijk zijn onze engelenvleugels ook comfortabel om te dragen. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk aan te brengen met behulp van verstelbare elastische bandjes. Je kunt ze moeiteloos aanpassen aan jouw lichaamsvormen en ze de hele avond comfortabel dragen.

Met de feestdagen in zicht is het tijd om je voor te bereiden op een magische en sfeervolle tijd. Voeg een vleugje hemelse pracht toe aan je kerstfeest of je engeloutfit met deze schitterende engelenvleugels. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en laat je stralen als een betoverende engel!

€ 12,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: