Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haarspray Zilver Uitwasbaar 125 ml

Titel:
Haarspray Zilver Uitwasbaar 125 ml

ARTIKEL:
41520V
Productomschrijving: 

Geef je kapsel een stralende en futuristische uitstraling met onze zilveren haarspray van 125 ml. Deze veelzijdige haarspray stelt je in staat om te experimenteren met een gedurfde en opvallende look. En het beste van alles? Het is gemakkelijk uitwasbaar, waardoor je zonder zorgen kunt spelen met verschillende stijlen.

Of je nu een futuristisch feest, een space-themed evenement, een festival of een gekostumeerd feest bijwoont, onze zilveren haarspray voegt een speels en modern element toe aan je kapsel. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en opvallende uitstraling die de aandacht trekt.

Dankzij de uitwasbare formule hoef je je geen zorgen te maken over langdurige kleurveranderingen. Na het feestje kun je de zilveren kleur eenvoudig uitwassen en je haar terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat.

Laat je persoonlijkheid stralen en gebruik onze zilveren haarspray voor diverse gelegenheden. Voeg een futuristisch accent toe aan je festivallook, geef je sci-fi kostuum een glanzende touch, voeg wat extra flair toe aan een gekostumeerd feest of omarm gewoon de moderne en opvallende stijl van zilver in je dagelijks leven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog onze zilveren haarspray van 125 ml en ontdek de grenzeloze mogelijkheden ervan. Laat je haar stralen en geniet van een stralende en futuristische look voor verschillende gelegenheden.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: