Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem Gewei Hert Bruin

Titel:
Diadeem Gewei Hert in Bruine Flock Rendier

ARTIKEL:
9538D
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje magie toe aan je kerstoutfit met onze Diadeem met bruin gewei in flock! Deze zwarte diadeem is verfraaid met een 3D gewei van lichte kunststof, dat is bewerkt met bruine flock om een zachte en luxe uitstraling te creëren. Deze diadeem is het perfecte accessoire voor wie op zoek is naar een verfijnde Rendier Diadeem. Hier zijn enkele redenen waarom je deze diadeem niet mag missen:

  • Elegante Stijl: Onze Diadeem met bruin gewei in flock combineert verfijning en kerstsfeer in één prachtig accessoire. Het zwarte diadeem vormt een elegant contrast met het zachte, pluche gewei, waardoor het de aandacht trekt zonder overdreven te zijn.

  • Zacht en Comfortabel: Het bruine flock op het gewei zorgt ervoor dat het er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook zacht aanvoelt. Draag deze diadeem met gemak tijdens feestelijke evenementen en ervaar optimaal comfort.

  • Unieke Rendierlook: Transformeer jezelf in een schattig rendier met deze diadeem, perfect voor kerstfeesten, thematische evenementen of gewoon om de kerstsfeer in stijl te omarmen.

Maak je kerstlook compleet met deze prachtige Diadeem met bruin gewei in flock. Bestel vandaag nog en straal op elk kerstfeest!

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: