Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem met rendier

Titel:
Diadeem met rendiertjes in vilt

ARTIKEL:
84858
Productomschrijving: 

Voeg een speels en grappig element toe aan je kerstoutfit met onze Rode Diadeem met twee rendierhoofdjes uit vilt op springveertjes! Deze unieke diadeem is perfect voor elke kerstmarkt, kerstfeestje of winterfair en zal zeker de aandacht trekken. Hier zijn enkele redenen waarom deze diadeem een geweldige keuze is:

  • Levendige Stijl: Onze Rode Diadeem met rendierhoofdjes op springveertjes voegt een levendige en humoristische toets toe aan je kerstlook. De twee rendierhoofdjes bewegen continu heen en weer, wat voor een speels effect zorgt.

  • Vermaak voor Iedereen: Deze diadeem is niet alleen leuk om te dragen, maar ook een bron van vermaak voor anderen. De wiebelende rendierhoofdjes zullen glimlachen op gezichten toveren en gespreksstof bieden op elk kerstevenement.

  • Comfortabel en Duurzaam: Ondanks zijn grappige uitstraling is deze diadeem ontworpen voor comfort en duurzaamheid. Hij is licht van gewicht en kan keer op keer worden gedragen tijdens verschillende kerstvieringen.

  • Maak je kerstvieringen nog leuker met onze Rode Diadeem met wiebelende rendierhoofdjes. Bestel vandaag nog en breng een glimlach en vrolijkheid naar elk feestelijk evenement!

 

 

 

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: