Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem Verpleegster

Titel:
Diadeem Verpleegster

ARTIKEL:
84986
Productomschrijving: 

Voeg een professioneel tintje toe aan je outfit met onze witte diadeem met een verpleegsterlogo, versierd met een rood kruis! Deze diadeem is perfect voor medische themafeesten, carnavals of gewoon om je waardering voor de gezondheidszorg te tonen. Met zijn stijlvolle design en symbolische details zal deze diadeem zeker de aandacht trekken.

Onze witte diadeem met verpleegsterlogo is met zorg vervaardigd om een comfortabele pasvorm te bieden. Het verpleegsterlogo, met een rood kruis als symbool van hulp en zorg, is een echte blikvanger. Deze diadeem is ideaal voor iedereen die graag hun waardering voor verpleegkundigen en medisch personeel willen tonen.

Of je nu een verpleegkundige bent die wat extra flair aan je uniform wilt toevoegen, een medisch themafeest bijwoont of gewoon een statement wilt maken, deze witte diadeem met verpleegsterlogo is de perfecte keuze. Het voegt een professioneel accent toe aan je look en laat zien dat je trots bent op de gezondheidszorg.

Bestel vandaag nog je witte diadeem met verpleegsterlogo, versierd met een rood kruis, en maak je outfit compleet! Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je snel kunt genieten van dit symbolische accessoire. Voeg een vleugje toewijding toe aan je look met onze diadeem met verpleegsterlogo. Bestel nu en laat zien dat je de zorg waardeert!

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: