Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Belgische TV Sinterklaas Luxe Fluweel

Titel:
Sinterklaas Kostuum Belgische TV Luxe Fluweel

ARTIKEL:
3871500
Productomschrijving: 

Bent u op zoek naar hét ultieme Sinterklaas kostuum om indruk te maken en de magie van het feest tot leven te brengen? Zoek niet verder! Ons Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas online kopen kan bij ons en is een meesterwerk op zichzelf, ontworpen om de Belgische Sint tot leven te brengen met ongeëvenaarde pracht en praal.

Dit adembenemende Sint Verkoop Kostuum is volledig vervaardigd uit hoogwaardige, zware wijnrode fluweel, wat zorgt voor een koninklijke uitstraling en duurzaamheid.

Het Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas omvat:

  1. Mooi uitgewerkt onderkleed: Onderaan prachtig afgewerkt in rood met een elegante witte kanten rand.

  2. Wijnrode fluwelen Sinterklaasmantel: Deze mantel is een meesterwerk op zichzelf, met gouden tekeningen en schitterende veelkleurige edelstenen die de aandacht trekken. Op de rug zijn twee prachtige goudkleurige S'en van Sinterklaas geborduurd, wat het kostuum nog specialer maakt.

  3. Bijbehorende stola: Een onmisbaar accessoire om uw Sinterklaasoutfit compleet te maken.

  4. Mooi afgewerkte rood fluwelen mijter: De mijter is voorzien van prachtige gouden borduursels met de iconische S van Sinterklaas en verschillende fonkelende edelstenen, wat zorgt voor een majestueuze uitstraling.

Let op:  Pruik en Baard, Staf, Handschoenen en ring zijn niet inbegrepen, wel te koop in onze winkel.

Dit Sinterklaas Pak is zonder twijfel de ultieme keuze voor wie op zoek is naar authenticiteit en vakmanschap. De aandacht voor detail en de kwaliteit van het gebruikte materiaal maken dit Sinterklaaskostuum uniek in zijn soort.

Laat uw Sinterklaasviering schitteren met dit prachtige Sinterklaas kostuum dat beter is dan alle andere. We beloven u, er is geen betere keuze dan het Fantastische Luxe Kostuum van de Belgische TV Sinterklaas. . Koop vandaag nog uw Sinterklaaskostuum en laat de magie beginnen!  Wacht niet langer en maak deze feestdagen onvergetelijk!

Wist u dat u dit prachtige Belgische Sinterklaas in TV-kwaliteit ook kan huren bij ons, kijk dan hier

€ 749,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: