Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mijter Luxe TV Sinterklaas Fluweel

Titel:
Mijter Luxe TV Sinterklaas Fluweel

ARTIKEL:
3872800
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van Sinterklaas met onze buitengewone Mijter TV Sinterklaas - een ware meesterwerk in fluweel en goudkleurig borduursel. Deze Sinterklaasmijter behoort zonder twijfel tot de meest verbluffende die verkrijgbaar is op de markt. We hebben er alles aan gedaan om een mijter te creëren die alle verwachtingen overtreft.

Onze Mijter TV Sinterklaas is vervaardigd met de fijnste fluwelen stof, wat zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en luxe uitstraling. Het is met veel toewijding gedecoreerd met uitbundige goudkleurige bedrukking, waardoor het een schitterend en koninklijk tintje krijgt. Aan beide zijden prijken prachtig geborduurde "S"-symbolen van Sinterklaas, met goudkleurig draad, die een eerbetoon zijn aan de traditie en het erfgoed van deze geliefde figuur.

De ultieme kers op de taart is de schittering van edelstenen in verschillende kleuren, die de mijter een onmiskenbare en majestueuze uitstraling geven. Met deze mijter wordt u niet alleen de enige echte Sinterklaas, maar ook de meest opvallende en gerespecteerde.

Bestel vandaag nog uw Mijter TV Sinterklaas en dompel uzelf onder in de glans van de Belgische Sinterklaastraditie. Maak van uw verschijning een onvergetelijk moment en betover jong en oud. Dit is niet zomaar een mijter; dit is een statement van grandeur en authenticiteit.

€ 199,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: