Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sinterklaas Kostuum Fluweel

Titel:
Sinterklaas Kostuum Luxe Fluweel

ARTIKEL:
1912
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van Sinterklaas met onze hoogwaardige Sinterklaas Kostuum Luxe, gemaakt van prachtig wijnrood fluweel. Dit kostuum omvat alles wat u nodig heeft om de iconische figuur van Sinterklaas tot leven te brengen: een wit kleed of habijt, een witte koord, een weelderige wijnrode fluwelen Sinterklaasmantel, een indrukwekkende Sinterklaasmijter en een elegante stola.

Onze Sinterklaas Kostuum Luxe is ontworpen om te stralen en de aandacht te trekken. De dieprode kleur van het fluweel voegt een koninklijke flair toe aan uw verschijning, terwijl de hoogwaardige afwerking de look compleet maakt.

Houd er rekening mee dat de baard en pruik, witte handschoenen, staf en juwelen niet zijn inbegrepen, maar deze kunnen apart worden aangeschaft om uw Sinterklaasoptreden naar een hoger niveau te tillen.

Dit Sinterklaaspak behoort tot ons meest budgetvriendelijke binnen onze Luxelijn van Sinterklaaskostuums en biedt een uitstraling die geschikt is voor televisieoptredens. Bovendien is het kostuum onesize, waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamstypes.

Maak van uw Sinterklaasviering een onvergetelijke ervaring met ons Sinterklaas Kostuum Luxe. Bestel vandaag nog en beleef de magie van Sinterklaas in stijl en comfort.

 

 

€ 350,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: