Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hofnar Pantaloné

Titel:
Hofnarkostuum Pantaloné Groen Rood

ARTIKEL:
99.011.012
Productomschrijving: 

Voeg een sprankje plezier en dwaasheid toe aan je volgende evenement met ons opvallende Hofnar Kostuum in rood en groen. Huur dit kleurrijke Harlekijn kostuum en laat je innerlijke nar los. Het kostuum bestaat uit een comfortabele broek en trui in levendige kleuren, compleet met een kraag met belletje voor een vrolijk tintje. De bijpassende muts met belletjes maakt het geheel helemaal af.

Ons Hofnar Kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt zowel comfort als stijl. Met zijn levendige kleuren en speelse details zal dit kostuum zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren. Het is perfect voor themafeesten, carnaval, entertainmentevenementen of speciale optredens waar je een extra dosis vrolijkheid wilt toevoegen.

Met het huren van ons Hofnar Kostuum geniet je van talloze voordelen. Het kostuum is eenvoudig aan te trekken en zorgt voor bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos kunt dansen, springen en de clown uithangen. Maak indruk op anderen met de authentieke kraag met belletje en de leuke muts met belletjes die bij elke beweging rinkelen.

Maak je klaar om de harten te veroveren en de lachers op je hand te krijgen met ons Narrenpak. Neem vandaag nog contact met ons op om dit kleurrijke kostuum te huren en breng een vleugje narrenmagie naar je volgende evenement. Bereid je voor op een onvergetelijke en vrolijke ervaring!"

Price: 
€ 30,00