Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koning Francois

Titel:
Hendrik IIIV Kostuum Luxe

ARTIKEL:
99.011.029
Productomschrijving: 

Ervaar de Majesteit van het Verleden met Onze Verhuur van Luxe Hendrik VIII Kostuum

Stap in de voetsporen van historische grootsheid met ons betoverende Hendrik VIII Kostuum, nu beschikbaar om te huren. Dit luxueuze kostuum brengt de pracht en praal van het verleden tot leven, met een knielange fluwelen tuniek in oud roze en een weelderige brocaatmantel die rijkdom en elegantie uitstraalt.

Dit koninklijke kostuum begint met een knielange fluwelen tuniek in een verfijnde tint oud roze. Goudkleurige borduursels en schitterende edelstenen sieren de borst, waardoor elk detail van de tuniek een vorstelijke uitstraling krijgt.

Bovenop de tuniek pronkt een ongeëvenaarde mantel van brocaatstof met een historische print in gouden en diverse tinten bordeau en roze. De rijke combinatie van kleuren en patronen voegt diepte en authenticiteit toe aan het kostuum. De pofmouwen van de mantel zijn gedecoreerd met goudkleurige borduursels en glinsterende edelstenen, wat de mantel een majestueuze uitstraling geeft.

Personaliseer je koninklijke look door te kiezen tussen een mooie bijpassende muts of een koninklijke kroon. Beide opties voegen een vleugje individualiteit en koninklijke grandeur toe aan je kostuum.

Om de look compleet te maken, zijn een collan, handschoenen en optionele ringen inbegrepen, die elk element van het kostuum tot in de puntjes perfectioneren.

Of je nu deelneemt aan een historisch evenement, een theaterproductie, of een kostuumfeest, ons Hendrik VIII Kostuum zal je omhullen met een gevoel van koninklijke allure. Het samenspel van fluweel, brocaat en weelderige details creëert een look die tijdloze klasse en pracht uitstraalt.  Ons Hendrik IIIV Kostuum huren kan in maat L/XL.

Wacht niet langer om geschiedenis te ervaren. Reserveer ons Hendrik VIII Kostuum nu voor je bijzondere gelegenheid en verrijk jezelf met de glans van het verleden.

Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid en reserveringen te bespreken. Wij staan klaar om je te helpen je volgende evenement te transformeren met een vleugje koninklijke grootsheid.

Price: 
€ 55,00