Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Hildegardis

Titel:
Jonkvrouw Kleed Hildegardis

ARTIKEL:
99.011.024
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van de middeleeuwen met onze prachtige verhuur van de Groene Middeleeuwse Jurk. Deze schitterende jurk zonder mouwen wordt geleverd met een bijpassende hoofdrol/diadeem en straalt een tijdloze elegantie uit.

Deze Groene Middeleeuwse Jurk is een eerbetoon aan de historische pracht en praal, en is samengesteld uit hoogwaardige materialen. De donkergroene fluwelen stof vormt de rok, die elegant doorloopt naar het bovenste middenstuk van de jurk. De korte mouwen zijn prachtig afgewerkt met de mooiste goudkleurige brokaatstof, wat een vleugje weelde toevoegt.

Bij deze jurk hoort een bijpassende hoofdrol/diadeem die de hele look harmonieus afmaakt. Of je nu een middeleeuws evenement bijwoont, een kostuumfeest viert, of gewoon wilt schitteren in een outfit die tijdloze klasse uitstraalt, deze Groene Middeleeuwse Jurk is de ideale keuze.  Dit Groene Middeleeuwse Jonkvrouw Kleed huren kan in maat M.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de rijke geschiedenis en de majestueuze allure van vervlogen tijden. Kies voor onze verhuur van de Groene Middeleeuwse Jurk en sta klaar om de aandacht te trekken als een stralende verschijning in een jurk die zowel betoverend als adembenemend is. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de middeleeuwse pracht en praal!"

 

 

Price: 
€ 50,00