Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Gertrudis

Titel:
Middeleeuwse Outfit Dames Jonkvrouw Gertrudis

ARTIKEL:
99.011.018
Productomschrijving: 

Betreed de Betoverende Wereld van de Middeleeuwen met Onze Dames Middeleeuwse Outfit uit onze Verhuur.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de majestueuze sfeer van het middeleeuwse tijdperk? Ontdek onze verbluffende Dames Middeleeuwse Outfit, een meesterwerk van vakmanschap en elegantie dat perfect is voor elke vrouw die droomt van het zijn van een Jonkvrouw Kostuum of een Koningin.

Deze prachtige outfit omvat een Middeleeuws Kleed dat de verbeelding en de zintuigen prikkelt. Met een zwart-gouden brocaat stof rok, is dit kleed een ware symfonie van luxe en stijl. De korte mouwen voegen modern comfort toe aan het klassieke ontwerp, terwijl het uitgesneden decoleté een vleugje verfijning en allure biedt.  Hier afgewerkt met Koninglijke band in het haar maar kan ook met een andere kroon of tiara.

Deze Middeleeuwse Outfit is verre van gewoon, en de fijne details maken het nog indrukwekkender. De met zorg geplaatste strass steentjes voegen een vleugje schittering toe, waardoor je een schitterende aanwezigheid bent op elk evenement.

Of je nu een historisch themafeest, een kostuumgala of een re-enactment bijwoont, deze Dames Middeleeuwse Outfit zal ongetwijfeld de show stelen. Deze veelzijdige outfit transformeert je moeiteloos in een elegante Jonkvrouw of een majestueuze Koningin, afhankelijk van de sfeer van het evenement.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de maat, want onze Middeleeuwse damesoutfit huren kan in maat S. Maak je klaar om geschiedenis te herbeleven en bewondering op te wekken bij elke stap die je zet.

Als je ernaar verlangt om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten, wacht dan niet langer. Kies voor onze Dames Middeleeuwse Outfit in verhuur en stap in de wereld van koninklijke elegantie en tijdloze schoonheid.

Price: 
€ 50,00