Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Elvira

Titel:
Middeleeuwse Kleding Luxe Jonkvrouw Elvira

ARTIKEL:
99.011.017
Productomschrijving: 

Ontdek de Pracht van Onze Luxe Middeleeuwse Kleding uit onze verhuur in Bruin en Oker

Stap terug in de tijd en betreed de betoverende wereld van de middeleeuwen met ons unieke Middeleeuwse Kleed Luxe. Dit adembenemende ensemble, bestaande uit een fluwelen bruine rok en een bovenstuk van oker brocaatstof, neemt je mee naar een tijdperk van elegantie en schoonheid.  Afgewerktmet okerkleurig hoofdstuk.

Ons Middeleeuwse Kleed Luxe is doordrenkt met historische charme en vakmanschap. De bruine fluwelen rok straalt weelde en comfort uit, terwijl het bovenstuk van oker brocaatstof een vleugje weelderigheid en stijl toevoegt. De korte mouwen voegen een moderne twist toe aan het klassieke ontwerp, terwijl de subtiel aangebrachte floshes en sprankelende strass steentjes een vleugje glamour en allure bieden.

Of je nu een kostuumfeest, een re-enactment evenement of een middeleeuws themafeest zoals Castlefest bijwoont, ons Middeleeuwse Kleed Luxe zal ongetwijfeld de aandacht trekken en bewondering oogsten. De prachtige combinatie van bruin en oker zorgt voor een visueel spektakel dat je terugvoert naar de tijden van ridders en hofdames.

En het beste van alles? Dit Luxe Middeleeuws Kleed huren kan in maat L. Dus, als je klaar bent om de magie van het verleden te omarmen en indruk te maken met je unieke stijl, wacht dan niet langer. Huur ons Luxe Middeleeuwse Kleed vandaag nog en beleef een onvergetelijke reis naar de glorieuze middeleeuwen.

 

 

Price: 
€ 50,00