Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Edelman Rutgher

Titel:
Kostuum Edelman Rutgher

ARTIKEL:
99.011.009
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van lang vervlogen tijden met onze unieke verhuurservice voor een adembenemend Middeleeuws Edelmankostuum in een warme oker tint. Dit exclusieve ensemble omvat een elegante collan, een oker fluwelen pofbroek en een prachtige tuniek vervaardigd uit schitterende brocaatstof. De tuniek is rijkelijk versierd met levendige groene knopen die een vleugje frisheid toevoegen aan het historische ontwerp.

Omring uzelf met de pracht en praal van het verleden terwijl u het okeren edelmankostuum draagt, inclusief een statige okeren cape die een extra dimensie van aristocratische gratie biedt. De bijbehorende groene pofmuts, afgewerkt met een weelderige groene veer en subliem gouden borduursel, voegt een vleugje excentriciteit toe aan uw look.

Onze collectie biedt u de mogelijkheid om een synoniem voor "Middeleeuws Edelmankostuum" te ervaren, met een rijke selectie aan kledingstukken die de grandeur van die tijd weerspiegelen. Elk detail van dit kostuum is met liefde vervaardigd om de tijdloze elegantie van het verleden te vangen en te belichamen, zodat u een onvergetelijke indruk kunt maken op themafeesten, de Rubensmarkt, historische re-enactments, een Fantasy Fair en andere bijzondere gelegenheden.

Het okeren Middeleeuwse Edelmankostuum huren kan in maat M en biedt u een reis door de geschiedenis zonder uw moderne gemakken op te geven. Voel de opwinding van het verleden terwijl u zich omringt met pracht en praal in dit prachtige kostuum. Laat uw innerlijke edelman stralen met het weelderige okeren ensemble, direct beschikbaar voor verhuur uit onze collectie.

Price: 
€ 45,00