Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ridder Blauw

Titel:
Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot

ARTIKEL:
99.011.034
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en betreed de arena van eeuwige roem met ons adembenemende Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot, nu beschikbaar voor verhuur! Dit epische kostuum, geïnspireerd door de legendarische Sir Lancelot, belichaamt de nobele geest van de middeleeuwse ridders.

Het hart van dit kostuum is de zwarte tuniek, vervaardigd uit hoogwaardig leer, met koninklijk blauwe mouwen die een krachtige uitstraling geven. De tuniek is verfraaid met een indrukwekkend wapenschild op de borst, dat de moed en de dapperheid van de drager symboliseert.

Compleet met een bijpassende blauwe pofbroek en een ridderhelm in een lichte grijze stof, zal dit kostuum je transformeren tot een ware ridder van de Ronde Tafel. Ons Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot huren kan in maten L en XL, zo biedt dit kostuum een perfecte pasvorm voor een breed scala aan heldhaftige avonturiers.

Of je nu een middeleeuws festival bijwoont, een kostuumfeestje hebt, of gewoon je innerlijke ridder wilt eren, ons Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot is de ideale keuze. Betreed de legendarische wereld van koninklijke hoffelijkheid en heroïsche daden en laat jezelf stralen als Sir Lancelot zelf!

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot voor een onvergetelijke ervaring vol eeuwige roem en avontuur!

Price: 
€ 40,00