Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vrouwe Hooghart

Titel:
Middeleeuws Kleed Vrouwe Hooghart

ARTIKEL:
99.011.033
Productomschrijving: 

Treuzel niet langer en ontdek de tijdloze elegantie van ons Middeleeuws Kleed Vrouwe Hooghart, nu beschikbaar voor verhuur! Dit prachtige kleed, vervaardigd uit zachte groene katoen, is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar ingetogen schoonheid met een vleugje historische flair.

Het kleed wordt gekenmerkt door eenvoudige maar verfijnde details, zoals fijne borduursels die subtiel zijn aangebracht om een ​​sierlijke uitstraling te creëren. De ronde hals voegt een klassieke touch toe aan het ontwerp, terwijl de bijgeleverde rol voor het hoofd en een extra sjaal in dezelfde stof een authentieke middeleeuwse uitstraling compleet maken.  Ons Middeleeuws Kleed Vrouwe Hooghart huren kan in maat XL.

Of je nu een middeleeuws festival bijwoont, een historische re-enactment doet, of gewoon een unieke outfit zoekt voor een themafeestje, ons Middeleeuws Kleed Vrouwe Hooghart is de ideale keuze. Met zijn tijdloze charme en veelzijdige ontwerp biedt dit kleed talloze mogelijkheden om jezelf onder te dompelen in de magie van het verleden.

Verrijk je garderobe met dit prachtige kleed en laat je innerlijke Vrouwe Hooghart stralen met trots. Huur vandaag nog ons Middeleeuws Kleed en maak van elk evenement een onvergetelijke ervaring!

Price: 
€ 50,00