Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ridder Windelmar

Titel:
Middeleeuws Ridderpak Ronde Tafel

ARTIKEL:
99.011.035
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en betreed de arena van eeuwige roem met ons adembenemende Middeleeuws Ridderpak Ronde Tafel, nu beschikbaar voor verhuur! Dit epische kostuum, geïnspireerd door de legendarische Sir Lancelot, belichaamt de nobele geest van de middeleeuwse ridders.

Het hart van dit kostuum is de zwarte tuniek, vervaardigd uit hoogwaardig leer, met koninklijk grijze mouwen die een krachtige uitstraling geven. De tuniek is verfraaid met een indrukwekkend wapenschild op de borst, dat de moed en de dapperheid van de drager symboliseert.

Compleet met een bijpassende grijze pofbroek en een ridderhelm in een lichte grijze stof, zal dit kostuum je transformeren tot een ware ridder van de Ronde Tafel. Ons Middeleeuws Ridderpak huren kan in maten L en XL, zo biedt dit kostuum een perfecte pasvorm voor een breed scala aan heldhaftige avonturiers.

Of je nu een middeleeuws festival bijwoont, een kostuumfeestje hebt, of gewoon je innerlijke ridder wilt eren, ons Middeleeuws Ridder Kostuum Lancelot is de ideale keuze. Betreed de legendarische wereld van koninklijke hoffelijkheid en heroïsche daden en laat jezelf stralen als Sir Lancelot zelf!

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Middeleeuws Ridderpak Ronde Tafel voor een onvergetelijke ervaring vol eeuwige roem en avontuur!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 40,00